Het 'GAVE' Kickstart Pakket!

Ja! Ik ga VOLUIT en maak gebruik van dit aanbod!

Alleen NU

voor maar:

€2997,-

(alle prijzen zijn excl. btw)

betalen in termijnen mogelijk

8218,-

Het 'GAVE' Kickstart Pakket!

Nu tijdelijk voor maar €2997,-

Dit krijg jij in Het 'GAVE' Kickstart Pakket:

  • Het ONTDEK JE GAVE ontwikkelingstraject (t.w.v. €4997,-);
  • Het BEREKEN JE GAVE traject (t.w.v. €2222,-);
  • De Nieuwetijdskinderen module (t.w.v. €999,-).

Enthousiast geworden? Meld je dan NU direct aan!

Alleen NU

voor maar:

€2997,-

(alle prijzen zijn excl. btw)

>> Mogelijkheid tot betalen in termijnen

8218,-

Ja, ik pak deze tijdelijke aanbieding!

Heb je nog iets meer informatie nodig? Lees dan gauw wat elk traject in Het 'GAVE' Kickstart Pakket inhoudt:

Leer HELDER zien, HELDER horen, HELDER voelen

"Wat heeft deze coach sessie mij geraakt. Precies waar is voor sta, wat ik al geleerd heb en waar ik tegen aan loop! Echt fantastisch!

Ik ben dankbaar dat ik jij mij de zekerheid geeft dat ik eindelijk mijn eigen pad bewandel, want dit is heel lang niet zo geweest!"

- Review van een cliënt van 1e jaars student Moniek

"De informatie die Dyonne mij meegaf over mijn leven, specifieke gebeurtenissen en verwachtingen voor de toekomst was zeer accuraat en heeft mij geholpen inzicht te krijgen in mezelf en patronen die blijven terugkomen.

Ik merk nu een grotere acceptatie en berusting. Ik begrijp nu de 'waarom' achter bepaalden elementen in mijn leven."

- Review van een cliënt van 2e jaars student Dyonne

Ontwikkelingstraject

Ontdek je gave!

Twijfel jij vaak aan jezelf? Heb je het gevoel dat je niet serieus genomen wordt? Ik herken het! Nog belangrijker, ik kan je erbij helpen. Aan de hand van mijn methode zet jij deze twijfel om in zekerheid en zorg je ervoor dat je dichter bij jezelf zult komen. Dichter bij jezelf dan ooit! In een ontwikkelingstraject van 12 maanden neem ik jou mee in een spirituele reis door je eigen leven. Je zult tot inzichten komen die je nooit voor mogelijk hebt gehouden.

Aan de hand van wekelijkse oefeningen en maandelijkse live sessies gaan wij stap voor stap op reis. Een reis die zal eindigen bij jouw inwijding in het Hoger Bewustzijn. Mijn studenten zijn lyrisch en dankbaar voor de inzichten die wij samen hebben gevonden. Ik doe dit namelijk nooit alleen, wij gaan dit traject altijd samen aan. Jij bent de voeding voor jouw eigen ziel!

Ja, dit wil ik!

Ontdek jouw Hoger Bewustzijnsniveau

"De methode voor Intuïtieve Zelfontwikkeling is zo transformerend. In het begin het je het niet eens door, maar ik luister nu veel terug uit het 1e jaar en dan ontdek telkens weer nieuwe dingen. Jouw kennis resoneert steeds weer op een diepere laag door. Alles wat ik doorgeef aan anderen klopt elke keer! Met jouw kennis voed ik mijn Hoger Bewustzijnsniveau!"

- 2e jaars student Kim

"Ik voelde me bevroren in mijn eigen lichaam als ik mensen tegen kwam met hele nare negatieve energie. Nu ben ik me bewust van de wirwar aan energie waar ik dan in terecht kom. Ik kan die energie nu scheiden en verbinding maken op een Hoger Bewustzijnsniveau zodat er ook ruimte komt voor mijn eigen energie, mijn visie, mijn ideeën. Dit doet wonderen in mijn werk!"

- 2e jaars student Nicole

+ BONUS traject

Bereken je gave!

Met het 'Bereken Je Gave' traject geef jij écht concrete invulling aan jouw leven. Je leert namelijk hoe jij jouw eigen gave kunt berekenen en wat dit betekent voor jouw leven. Zit jij met vragen over je leven? Wist je dat je (bijna) alles kunt uitrekenen? Al mijn studenten vinden het concreet maken van hun leven enorm verhelderend! Je kunt het namelijk zo gek niet bedenken of wij kunnen het samen berekenen. Van hele spirituele vragen zoals 'waarom ben ik op aarde gekomen?' Of 'wat is mijn zielsmissie?' Tot hele praktische vragen zoals 'moet ik dit nieuwe huis kopen?' Of 'moet ik switchen van baan?'

Jij en ik gaan samen de berekening maken en op zoek naar de antwoorden op deze vragen.

Ontdek jouw levensmissie

"In het eerste half jaar heb ik zo ontzettend veel geleerd over wie ik ben, wat ik hier op de wereld kom doen en waarvoor mijn kinderen bij mij geboren zijn. Het rekenen met geboortedata voor mezelf, maar ook voor bijvoorbeeld mijn partner heeft mij inzicht na inzicht gegeven. Zo interessant! Ik heb ontdekt wie ik zelf ben! "

- 1e jaars student Saskia

"Bizar hoe alles klopt! Wat weet jij veel! Zo dankbaar dat jij aan mijn zijde staat! Ik heb zoveel vragen over mijn snelgroeiende business, maar jouw readings geven mij direct duidelijkheid. Over mijn organisatie structuur, over de interactie tussen mijn werknemers, over beslissingen die ik wel of niet moet nemen, maar ook privé hoe ik in verbinding met mijn kinderen sta. Jij bent ongelofelijk waardevol voor mij!

- VIP klant Daniëlle over haar privé readings

+ BONUS module

Nieuwetijdskinderen

Ieder kind is met een gave geboren. Of je het nou wilt of niet, vaak zijn wij als volwassenen degene die de pure kijk op het leven van een kind vertroebelen. De bagage die wij als volwassenen met ons meedragen heeft een kind niet. Daarom kun jij zo enorm veel leren van jouw nieuwetijdskinderen. Het mooie is dat jij ook dit in zijn totaliteit kunt uitrekenen. Wij gaan samen de berekening maken en komen erachter of jij een nieuwetijdskind hebt!

Laat jouw troebele blik op het leven verrijken door de pure blik van een nieuwetijdskind! Iedere ouder wil dat zijn of haar kind gelukkig is en op deze manier zorg jij voor optimaal geluk voor jou en jouw kind!

* Let op: deze speciale masterclass aanbieding (5.221 euro korting) is alleen nu geldig.

Persoonlijke begeleiding in de

LIVE SESSIES!

+ LIVE SESSIES

& Online Community

Ik weet hoe lastig het kan zijn om antwoord te krijgen op jouw levensvragen. Daarom bied ik maandelijkse live sessies aan waarin wij al jouw ontwikkelingen bespreken. De sleutel tot het ontdekken van jouw eigen leven ligt namelijk in eerste instantie bij mij. Ik zal jou meenemen in het proces en jouw slot proberen open te maken. Een persoonlijke aanpak is namelijk het allerbelangrijkst. Ieder persoon is anders en ieder persoon heeft dus een andere manier van begeleiden nodig. Door onze live sessies leren wij elkaar echt kennen en creëren wij een band die zal leiden tot jouw innerlijke rust.

Omdat ik wil dat al mijn studenten ook van elkaar kunnen leren heb ik een online community opgezet. Een community waarin je vragen aan elkaar kunt stellen en waarin je kennis en ervaringen kunt delen.

Ervaringen van IZO members:

"Wat een voeding voor mijn ziel!

Het is ongelofelijk hoe de getallen de thema's omvatten die ik continu in mijn leven tegenkom. Ook de problematiek in relatie tussen mensen die mij dierbaar zijn komen zo mooi naar boven. Het geeft me veel inzicht in mijn eigen zielsmissie en welke lessen ik te leren heb met de mensen om me heen. Dank je wel hiervoor!

- Katia

"De IZO methode is MINDBLOWING!

Ik snap nu veel meer van mijn dagelijkse leven. Ik kijk er doorheen nu. Ik zie niet het probleem, maar de oorzaak. Ook in verbinding met mijn kinderen is er zoveel veranderd. Ik speel niet meer steeds de politieagent, maar kan vanuit mijn eigen behoefte in verbinding staan met hun wereld. Dat geeft me rust, zelfs als er chaos is... Of zoals jij altijd zegt 'JUIST als er chaos is!'

- Dyonne

Beluister de Podcast met daarin de ervaring van Dyonne hoe zij zich in 6 maanden heeft ontwikkelt naar een Hoger Bewustzijnsniveau!

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?

Elke maandagochtend krijg je de voortgangsmail. Je leest de mail en de bijbehorende les uit het programma. Dit kost misschien 15 min van je tijd. Gedurende de week ga je de les toepassen op je dagelijkse leven. Dit doe je dus continu in jouw eigen dagelijkse leven en in verbinding met je kinderen, je partner, je collega’s etc. Dit kost je geen extra tijd, want dit doe je al. Je traint juist je bewustzijn telkens in de verbindingen die je aangaat.

"Het is echt een feestje om jouw lessen te volgen en ik kijk altijd uit naar je nieuwe mail!" - Nicole

Houdt de training voornamelijk zelfstudie in?

Het Online Programma is helemaal zelfstandig te doorlopen in je eigen tijd. Je ontvangt van mij elke maandag een voortgangsmail waarin ik aangeef welke les er in die week op het programma staat. Maar het programma staat volledig open. Je kunt dus alles in je eigen tempo doen. Ik raad je wel aan het tempo van de voortgangsmails aan te houden. Het proces van Intuitieve Zelfontwikkeling is niet iets dat je door te lezen even kunt toepassen. Het is een proces waarbij je je eigen dagelijkse leven gebruikt om stapje voor stapje je bewustzijn te verhogen. Hierdoor ga je steeds bewuster je keuzes maken in je dagelijkse leven.

Wat leer ik nou concreet in dit Programma?

Met de methode voor Intuïtieve Zelfontwikkeling leer ik je bewust de verschillende energieniveau's te doorlopen. Je past de methode elke dag toe op je eigen dagelijkse leven. Stapje voor stapje ontdek je jouw eigen troebele lagen. Als je er bewust voor kiest om in je dagelijkse leven je troebele lagen te begrijpen en hier bewust keuzes in durft te maken, dan komt er vanzelf ruimte in je leven voor jouw eigen kracht en (paranormale) gaven. Daar werken we naar toe. Daarnaast leer je de energie van getallen in jouw leven te interpreteren zodat je jouw levensmissie begrijpt en inzicht krijgt in je dagelijkse leven.

"Ik heb alle getallen uitgerekend, maar wat kan ik hier nou mee?"

Wat goed dat je alle getallen uit je leven hebt uitgerekend! Dit is best nog wel een klus, vandaar ook dat ik een automatische Bereken Module hebt gemaakt. Maar waar kijk je nu inderdaad naar? Wanneer je precies weet wat de getallen uit de berekening voor jou in je leven betekenen, dan krijg je opeens inzicht in wie je bent, waarom je hier bent, wat je in relaties met anderen te doen staat en wat je in de toekomst ligt te wachten. De interpretatie van de getallen kun je zelf opzoeken in het Online Programma 'Bereken je gave!'. Het interpreteren van de energie van getallen is niet iets wat alleen bepaalde mensen kunnen. Iedereen is geboren met zijn of haar eigen gaven. Wanneer je zelf een nieuwetijdskind bent (dus geen 2 meer tegenkomt in de uitkomsten) dan ga je ergens in je leven je eigen gaven ontdekken. En niet alleen ontdekken, je gaat de stap nemen om vanuit werkelijke HELDERE verbinding te leven met de mensen om je heen. Hiervoor overkom je je eigen beperkingen en ga je in je dagelijkse leven bewust je drempels aanpakken, vastpakken, grijpen en begrijpen... Dat leer ik je met de methode voor Intuïtieve Zelfontwikkeling!

Het is best druk bij mij in huis met mijn kindjes en de nachten zijn ook vaak nog onrustig, heeft het dan wel zin voor mij?

Dan is het JUIST goed om mee te doen! Hoe drukker je het hebt, hoe beter je kunt oefenen! 

De eerste energie die je gaat ervaren in je dagelijkse leven is de energie die bij het getal 0 hoort. Misschien weet je het nog uit de MASTERCLASS wat hierbij hoort? -> NIETS… maar daarin verborgen ligt ook ALLES, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen!

Rust in ruimte vinden in de energie van de 0 is heel belangrijk. Hoe druk en chaotisch het ook is om je heen, je kunt altijd gebruik maken van de energie van de 0. Wanneer je dit bewust kunt, maakt het niet meer uit hoe druk het is!

Bedank je wel: jij bent zelf verantwoordelijk om in RUST EN RUIMTE te leven. Wanneer je die stap durft te nemen, dan zul je ervaren hoe je kunt genieten van de chaos en drukte om je heen. Je hoeft daar namelijk zelf helemaal geen deel van uit te maken… Dit is iets wat je alleen zelf kunt ervaren en dat ga je dan ook doen in dit programma!

Hebben wij ook persoonlijk contact om de stof en de praktijk voorbeelden door te nemen?

Elke maand zijn er LIVE SESSIES waarbij je mij live je vragen kunt stellen. Er zijn verschillende LIVE SESSIES, zoals het VRAGEN UURTJE waarin ik inga op jouw persoonlijke vragen. Er zijn THEMA en VERDIEPENDE sessies waarin ik je laat ervaren en uitdaag je eigen drempels en beperkingen te overstijgen.

Ik ben al vergevorderd met mijn eigen ontwikkeling, is dit programma dan nog wel interessant voor mij?

Reactie van een deelnemer die al zeer geoefend is in haar intuitieve ontwikkeling:

" Het programma helpt mij meer dan ik besef. Ik was de eerste week (en) wat sceptisch; gaan we weer spanning lichaam/ prikkels, ademhaling, gronden. dat weet ik nu wel. Maar ik word steeds bewuster wanneer mijn spieren spanning vasthouden, ademhaling die te hoog blijft. Maar ik ervaar nu hoeveel meer gegrond ik nog kan zijn gedurende de dag. Ik ben minder gegrond dan ik dacht en het voelt zoveel rustiger om zo gegrond te zijn. Kan er emotioneel van raken. Ik probeer hier steeds meer bewust van te worden en dat lukt. De ademhalingsoefening vind ik af en toe lastig omdat ik eigenlijk al te ver zit. Ik heb dan moeite naar beneden te komen. 

Wat voor mij ook zo hielp was wat je schreef: van spanning naar ontspanning ZONDER je dagelijks leven aan te passen, nee je gaat het dagelijks leven gebruiken als oefening om ontspanning in je lichaam te creëren.  Zo waar, alleen lopen in het bos, zwemmen, mediteren is het niet. Dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen! " - Annika

Liever betalen in termijnen?

Dat kan ook!

Bij betalen in termijnen ga je akkoord met betaaltermijnen. Bij betaling van de eerste termijn geef je goedkeuring aan je bank om de volgende termijnen automatisch af te schrijven via SEPA betalingen. Hier zitten extra kosten aan verbonden die al zijn verwerkt in de maandelijkse termijnbetalingen. Tijdens de bestel procedure zie je de verschillende mogelijkheden voor betaling in termijnen. Het is niet mogelijk om tussentijds je aankoop stop te zetten. Betalen in termijnen is dus geen lidmaatschap, maar een afbetalingsregeling.

Betalen in termijnen >>>

Wat een voeding voor mijn ziel!

Ik dacht dat ik al vergevorderd was met mijn spirituele ontwikkeling, maar nu zie ik dat ik een heel basis fundament miste:

De toepassing in mijn dagelijkse leven!

Ik ben je zo dankbaar Penny!"

— Katia

"De studenten in de Paranormaal Business School zijn echt de tofste mensen die ik ooit heb ontmoet!

En eerlijk Penny, ik zie jou echt als een soort heilige opper guru die altijd precies het antwoord weet en kan uitleggen waarom dat zo is!"

— Nicole

WOW

Wat een mooie bijzondere LIVE SESSIE!

Zo gaaf, zo verrijkend, ben nog onder de indruk. 

— Saskia

"Bedankt voor alles dat ik nu al mag ontvangen"

- Veerle

"Dankjewel voor jouw wonderbaarlijk inzichtelijke reactie"

- Samira

"Hartelijk dank!! Jouw feedback brengt opnieuw veel verheldering en inzichten!"

- Annika